Wie zijn wij?

Op deze pagina kunt u meer lezen over wie er achter kapsalon Esmay zitten.

Esmay

Esmay

Eigenaresse

Hoi, ik ben Esmay Pit-Schouten, 34 jaar en woon met mijn man Michael en 3 prachtige kinderen in Hoogeveen.

Kapsalon Esmay, gevestigd aan de Landschapslaan 1 in Zuidwolde, is door mij opgericht in oktober 2009, nadat ik mijn diploma heb gehaald en een aantal jaar praktijkervaring heb opgedaan bij verschillende kapsalons.
Sinds maart 2015 werk ik samen met Jolanda. Stephanie is er in juni 2020 bij gekomen en Michael oktober 2020 in mijn gezellige kapsalon.

Wij houden de nieuwe trends en technieken bij op social media en met cursussen. Zo hebben we sinds kort een nieuwe lijn die “Orchid Rebuild Kuur” heet.
Met deze behandeling halen we alle stoffen eruit die na een chemische behandeling in je haar is blijven zitten. Deze behandeling is 100% vegan. Wil je hier meer over weten? Kijk op onze Instagram of bel naar de kapsalon 0528-372122.
Zelf zie ik Kapsalon Esmay als een leuke, gezellige kapsalon waar ‘bijna’ alles kan.

Esmay werkt maandag, dinsdag, vrijdag en om de week de zaterdagochtend.

Stephanie

Stephanie

Kapster

Hoi, Ik ben Stephanie Hotting-Kat, 33 jaar en woon in Hoogeveen. Nadat ik de opleiding voor kapster heb gevolgd in Hoogeveen heb ik in twee verschillende kapsalons gewerkt. Daarnaast verschillende cursussen gevolgd en jaarlijks bij de nieuwe haarmodelijnshow geweest om de nieuwe trends te zien.
in die tijd heb ik mijn lieve man ontmoet en zijn wij samen ouders geworden van 3 mooie meiden.
Nu werk ik bij Kapsalon Esmay in Zuidwolde, ik werk daar 19 uur, een prima combinatie tussen werk en thuis.
Wat ik zo leuk vind aan ons vak is dat je iedereen met een blij gevoel de deur uit laat gaan.
In ons team willen we altijd verder leren en zijn we nieuwsgierig hoe we steeds beter kunnen worden in ons vak. Bij bijvoorbeeld Balayage haarkleur* leer ik elke keer weer opnieuw, wat kan ik de volgende keer anders doen om hem nog mooier te maken.
* Balayage is een natuurlijke haarkleur, je behoudt je eigen haarkleur en daar zetten wij een lichtere kleur bij in. Dit kan in lang haar maar ook kort haar.(schouderlengte)
Kapsalon Esmay vind ik een heerlijke salon waar je tijd hebt voor je klanten en tijd hebt om mooie kapsels te maken.

Stephanie werkt dinsdag, woensdagochtend, vrijdagochtend en om de week de zaterdagochtend.

Jolanda

Jolanda

Kapster

Hoi, ik ben Jolanda Reijnders, 32 jaar en woon in Rheezerveen met mijn man en 2 mooie kinderen. In 2007 heb ik de all-round kappersopleiding afgerond in Almelo, en ben ik werkzaam geweest in twee verschillende salons. Sinds maart 2015 werk ik bij Kapsalon Esmay, met veel plezier en passie om mijn klanten het naar de zin te maken met een nieuwe coupe of kleurbehandeling. Dat maakt ons vak zo mooi en leuk, en dat in een kapsalon met veel gezelligheid en tijd voor de klant.

Jolanda werkt woensdag en donderdag, en om de week de zaterdag.

Michael

Michael

Kapper

Hoi, ik ben Michael van Zwol, 43 lentes jong. Ik woon in het centrum van Hoogeveen, in een leuk appartement met een fijn dakterras.
Mijn vrije tijd besteed ik het liefste aan goed eten en drinken. Ik hou van muziek en media, en ik ben een echte zonaanbidder.
Na mijn kappersopleiding ben ik in 1998 gestart als haarstylist in Groningen-Stad. Een geweldige tijd.
Daarna heb ik 10 jaar met veel plezier een eigen salon gehad. Naast het werk in de salon deden we ook veel werk op locatie.
Shows, fotoshoots, soms hele families stylen en make-uppen tijdens de feestelijke dagen in hun leven.
Mijn interesse in haar gaat verder dan de kassa. Ik zie het haar als een verlengstuk van de persoon die op mijn stoel zit.
Ik sta al 20 jaar achter de stoel en het verveelt me nog steeds niet. Misschien is het alleen maar leuker geworden in de jaren.
Nu werk ik bij Kapsalon Esmay en dat bevalt me goed. Ik hoef niet zo nodig meer vooraan te staan en vind ik de samenwerking in een klein team heel prettig. De sfeer is leuk en ik heb genoeg tijd om mijn klanten te geven wat hij of zij nodig heeft. Tijd en aandacht voor de wens van de klant. Maatwerk. Dat is in die 20 jaar altijd hetzelfde gebleven.
Tot gauw in mijn stoel!

Michael werkt om de week de maandag, om de week de dinsdag, elke donderdag en om de week de zaterdagochtend.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Landschapslaan 1
7921 EC Zuidwolde Dr.

Tel.: 0528 - 372 122

Indien er niemand aanwezig is, zal de telefoon worden doorgeschakeld!

Openingstijden

maandag 10:00 – 15:00
dinsdag 09:30 – 20:00
woensdag 09:00 – 17:30
donderdag 09:30 – 20:00
vrijdag 09:00 – 17:00
zaterdag 08:30 – 12:00
zondag Gesloten
© 2016, alle rechten voorbehouden. Webdesign & Hosting door Alterview