Wie zijn wij?

Op deze pagina kunt u meer lezen over wie er achter kapsalon Esmay zitten.

Esmay

Esmay

Eigenaresse

Hallo, ik ben Esmay Pit-Schouten, een all-round kapster met passie voor het vak! Kapsalon Esmay is door mij opgericht in oktober 2009, nadat ik in 2007 mijn diploma heb gehaald en een aantal jaar praktijkervaring heb opgedaan bij verschillende kapsalons. Werken doe ik sinds maart 2015 samen met Jolanda, in mijn gezellige kapsalon. Nieuwe technieken en trends worden bijgehouden door middel van het bezoek aan beurzen, volgen van cursussen en alles wat hier bij komt kijken. Zelf zie ik Kapsalon Esmay als een leuke, gezellige kapsalon waar bijna alles kan.

Esmay is met zwangerschapsverlof en begint 21 juni weer met werken.

Stephanie

Stephanie

Kapster

Hallo,Ik ben Stephanie Hotting-Kat. Sinds 2007 een all-round kapster. Nadat ik ruim 12 jaar bij 2 verschillende kapsalons heb gewerkt, werk ik sinds juni 2020 met veel plezier bij Kapsalon Esmay. Ik ben moeder van 2 kinderen en daarom werk ik parttime. Ik vind het belangrijk dat een klant met plezier naar de kapper gaat en tevreden weer de salon verlaat.

Stephanie werkt dinsdag, woensdagochtend, vrijdagochtend en om de week de zaterdagochtend.

Jolanda

Jolanda

Kapster

Hallo, ik ben Jolanda Reijnders en sinds 2007 een all-round kapster. Wat ik met veel liefde doe. Ik werk sinds maart 2015 met veel plezier bij Kapsalon Esmay. Ik ben daarvoor 11 jaar werkzaam geweest in 2 andere kapsalons. Ik werk sinds 2013 parttime, omdat ik in dat jaar moeder mocht worden. Ik werk met veel plezier en passie om mijn klanten het naar de zin te maken met een nieuwe coupe of kleurbehandeling.

Jolanda werkt woensdag en donderdag, en om de week de zaterdag.

Michael

Michael

Kapper

 
Hallo, ik ben Michael van Zwol, ik ben al 20 jaar kapper, voor zowel dames als heren. De wens van de klant staat bij mij altijd op 1, al is ‘de vrije hand’ krijgen ook leuk. Ik hoop jullie gauw in mijn stoel te zien om zo een optimale look voor jou te maken!
 
Michael werkt op de dinsdag, donderdag, vrijdag en om de week de zaterdagochtend.
Hij neemt t/m juni de werktijden van Esmay over.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Landschapslaan 1
7921 EC Zuidwolde Dr.

Tel.: 0528 - 372 122

Indien er niemand aanwezig is, zal de telefoon worden doorgeschakeld!

Openingstijden

maandag 09:30 - 14:00
dinsdag 09:30 - 20:00
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:30 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 08:30 - 12:00
zondag Gesloten
© 2016, alle rechten voorbehouden. Webdesign & Hosting door Alterview