Wie zijn wij?

Op deze pagina kunt u meer lezen over wie er achter kapsalon Esmay zitten.
Esmay

Esmay

Eigenaresse

Hallo, ik ben Esmay Schouten, een all-round kapster met passie voor het vak! Kapsalon Esmay is door mij opgericht in oktober 2009, nadat ik in 2007 mijn diploma heb gehaald en een aantal jaar praktijkervaring heb opgedaan bij verschillende kapsalons. Werken doe ik sinds maart 2015 samen met Jolanda, in mijn gezellige kapsalon. Nieuwe technieken en trends worden bijgehouden door middel van het bezoek aan beurzen, volgen van cursussen en alles wat hier bij komt kijken. Zelf zie ik Kapsalon Esmay als een leuke, gezellige kapsalon waar bijna alles kan.

Esmay werkt de maandag, dinsdag en vrijdag, en om de week de zaterdag.
Vanaf 12 augustus gaat Esmay met zwangerschapsverlof. In december gaat ze weer aan het werk.

Jolanda

Jolanda

Kapster

Hallo, ik ben Jolanda Reijnders en sinds 2007 een all-round kapster. Wat ik met veel liefde doe. Ik werk sinds maart 2015 met veel plezier bij Kapsalon Esmay. Ben daarvoor 11 jaar werkzaam geweest in 2 andere kapsalons. Waarvan ik de eerste 3 jaar bbl kappersopleiding heb gevolgd in Almelo bij de R.O.C. Ik werk sinds 2013 parttime, omdat ik in dat jaar moeder mocht worden. Ik werk met veel plezier en passie om mijn klanten het naar de zin te maken met een nieuwe coupe of kleurbehandeling.

Jolanda werkt elke woensdag en donderdag, en om de week de zaterdag in de kapsalon.

Daphne

Daphne

Kapster

Hallo, ik ben Daphne Hoekstra. Ik ben een allround kapster, met passie en liefde voor het vak! Ik heb een 3 jarige BBL opleiding gevolgd aan het Alfa Collega in Groningen. Vanaf Juli ga ik met veel plezier bij kapsalon Esmay aan het werk. Ik vind het super leuk om klanten weer blij te maken met een nieuwe coupe en/of nieuwe kleur. Het maakt mij blij wanneer de klant tevreden de deur uitgaat. Ik hoop jullie snel te zien bij kapsalon Esmay!

Daphne gaat in Esmay haar verlof de dinsdag/donderdag/vrijdag en elke zaterdag aan het werk in de kapsalon.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Landschapslaan 1
7921 EC Zuidwolde Dr.

Tel.: 0528 - 372 122

Indien er niemand aanwezig is, zal de telefoon worden doorgeschakeld!

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 13:00 - 21:00
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:30 - 21:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 12:00
zondag Gesloten

Bovenstaande openingstijden gelden tot december i.v.m. Esmay’s zwangerschapsverlof

© 2016, alle rechten voorbehouden. Webdesign & Hosting door Alterview