Wie zijn wij?

Op deze pagina kunt u meer lezen over wie er achter kapsalon Esmay zitten.

Esmay

Esmay

Eigenaresse

Hallo, ik ben Esmay Pit-Schouten, een all-round kapster met passie voor het vak! Kapsalon Esmay is door mij opgericht in oktober 2009, nadat ik in 2007 mijn diploma heb gehaald en een aantal jaar praktijkervaring heb opgedaan bij verschillende kapsalons. Werken doe ik sinds maart 2015 samen met Jolanda, in mijn gezellige kapsalon. Nieuwe technieken en trends worden bijgehouden door middel van het bezoek aan beurzen, volgen van cursussen en alles wat hier bij komt kijken. Zelf zie ik Kapsalon Esmay als een leuke, gezellige kapsalon waar bijna alles kan.

Esmay werkt de maandag, dinsdag en vrijdag, en om de week de zaterdag.

Stephanie

Stephanie

Kapster

Hallo,Ik ben Stephanie Hotting-Kat. Sinds 2007 een all-round kapster. Nadat ik ruim 12 jaar bij 2 verschillende kapsalons heb gewerkt, werk ik sinds juni 2020 met veel plezier bij Kapsalon Esmay. Ik ben moeder van 2 kinderen en daarom werk ik parttime. Ik vind het belangrijk dat een klant met plezier naar de kapper gaat en tevreden weer de salon verlaat.

Stephanie werkt elke dinsdag en woensdag en om de week de vrijdagochtend en zaterdagochtend.

Jolanda

Jolanda

Kapster

Hallo, ik ben Jolanda Reijnders en sinds 2007 een all-round kapster. Wat ik met veel liefde doe. Ik werk sinds maart 2015 met veel plezier bij Kapsalon Esmay. Ben daarvoor 11 jaar werkzaam geweest in 2 andere kapsalons. Ik werk sinds 2013 parttime, omdat ik in dat jaar moeder mocht worden. Ik werk met veel plezier en passie om mijn klanten het naar de zin te maken met een nieuwe coupe of kleurbehandeling.

Jolanda werkt elke woensdag en donderdag, en om de week de zaterdag.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Landschapslaan 1
7921 EC Zuidwolde Dr.

Tel.: 0528 - 372 122

Indien er niemand aanwezig is, zal de telefoon worden doorgeschakeld!

Openingstijden
vanaf 11 mei

maandag 12:00 - 17:00
dinsdag 09:30 - 21:00
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:30 - 21:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 08:30 - 12:00
zondag Gesloten
© 2016, alle rechten voorbehouden. Webdesign & Hosting door Alterview